BLOGG

Firstlys Pro Bono-projekt 2016

Vi har visionen att varje år kunna bidra med vår tid till projekt som vi tycker gör en bra sak för världen på ett eller annat sätt men har tidigare inte hittat någon att samarbeta med förrän iår.

När Filippa Tarras-Wahlberg från Wildhood Foundation ringde och berättade att hon tänkt starta en stiftelse för att hindra tjuvjakt men behövde hjälp med webb och seo kände vi att vi hittat vårt första pro bono-projekt. Hon engagerade oss genom att berätta om sin tid i Afrika där hon fått komma nära schimpanser när hon volontärarbetade och visade siffror på hur många djur som varje år faller offer för den stigande efterfrågan på elfenben och hur hon hade tänkt arbeta för att stödja de projekt runtom i landet som arbetar med att förhindra tjuvjakt.

rhino poaching statistics

Sedan i mars 2016 har vi arbetat vid sidan av våra andra projekt för att bygga en webb till Wildhood som gick live för två veckor sedan inför utställningen “Ljus i mörkret” som du nu kan besöka på Hotel Diplomat fram till den 9 januari. Bilderna är tagna av bevarandefotografen Tom Svensson som också skänker alla intäkter från bilderna till Wildhood Foundation. Ett fantastiskt fint samarbete där båda parter vill värna om naturen.

exhibition

Besök Wildhood Foundation här och hjälp till du också.

Leave a Reply


Behöver du hjälp?

Är ni intresserade av att veta hur Firstly kan hjälpa till med er SEO-strategi?

Kontakta oss