Vi hjälper dig nå din fulla digitala potential.

Berätta om era utmaningar för oss, vi har erfarenhet från flertal case och kan guida er i era vägval. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda.

 

Head of SEO

Head of SEO

För er som vill bygga upp ett eget team kring sökmarknadsföring in-house, eller anlitar externa leverantörer men känner att ni är osäkra på ifall ni får ut maximalt av er investering har vi skräddarsytt ett erbjudande där en av våra konsulter kliver in i rollen som Head of Search i er organisation.

read more
SEO-Konsult

SEO-Konsult

SEO-arbetet inleds med att vi bekantar oss med ert affärsområde och vad ni erbjuder till marknaden. Om ni redan har gjort någon form av sökbeteendeanalys tidigare tar vi självklart avstamp i denna.

read more
SEO-Support

SEO-Support

Vi erbjuder löpande support för SEO och/eller webbanalys (Google Tag Manager, Google Analytics). Tjänsten är till för dig som behöver hjälp att fatta mer informerade beslut, som vill ha en SEO-expert med på ett möte med webbutvecklare eller för dig som vill lära dig mer om SEO under en period.

read more
SEO-Migrering

SEO-Migrering

En migrering kan ske av många olika skäl. Ni kanske ska byta plattform eller har bestämt er för att ändra ert domännamn eller länkstruktur på er webbplats. Att göra en migrering är en insats med hög risk för din synlighet i sökmotorer då innehåll oftast byter plats. Det är därför av största vikt att se till att flytten går så smidigt som möjligt och att ni tappar så lite synlighet så mycket.

read more
SEO-Due dilligence

SEO-Due dilligence

Att anförskaffa ett nytt företag eller köpa upp en verksamhet där digital närvaro är en viktig faktor kan vi vara till stor hjälp. Under sekretessavtal gör vi en nulägesanalys av förvärvet för att utröna hur webbplatsen presterar i sökreslutat samt lämnar rekommendationer på lösningar för eventuella problem som uppdagats. Kontakta oss för ett förutsättningslöst första möte!

read more
Webbanalys

Webbanalys

Att mäta era insatser ger ökade insikter för din webbplats. Vi hjälper dig sätta upp Google Tag Manager och Google Analytics 4 samt optimera de båda kontona för dina behov. Vi utgår alltid från dina spårningsbehov och rekommenderar hur uppsättningen av dina konton bör se ut innan vi lämnar våra rekommendationer för din webbanalys.

read more

Hur kan vi hjälpa er med er SEO-strategi?

Funderar ni på att anlita en SEO-byrå som kan hjälpa ert företag? Vi skräddarsyr alla våra uppdrag för att ni ska få så bra avkastning som möjligt. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete skulle kunna hjälpa er.