En ung byrå med lång erfarenhet

Firstly Sweden AB startades 2013 av Bernt Johansson med en vilja att leverera unika lösningar till varje kund och skapa långsiktiga samarbeten där vi kan utvecklas tillsammans med vår kund. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av SEO.

Vi hjälper våra kunder att förtjäna bra synlighet på Google, antingen genom ett helhetsåtagande, särskilda punktinsatser eller via vår konsulttjänst – Head of Search.

Staffan Ragnö och Bernt Johansson arbetar

Om Firstly

Vår filosofi: Ha kul på jobbet

Vi spenderar en stor del av vår vakna tid på jobbet tillsammans med våra kollegor och kunder. För att vi ska kunna känna att måndagarna är den bästa dagen på veckan har vi tillsammans satt upp riktlinjer som vi använder oss utav när vi tar in eller utvärderar våra uppdrag.

För att vi ska åta oss ett uppdrag krävs det att åtminstone en av dessa tre uppfylls. Om inte, letar vi hellre vidare efter nya uppdrag.

  • Människorna i våra uppdrag ska vara roliga att jobba med

  • Ämnet i uppdraget är något som vi personligen tycker är intressant
  • Utmaningen i uppdraget är särskilt spännande eller utvecklande

 

Firstly i möte
Joakim Lundmark och Staffan Ragnö i möte

Ett urval av våra kunder

Hur kan vi hjälpa er med er SEO-strategi?

Funderar ni på att anlita en SEO-byrå som kan hjälpa ert företag? Vi skräddarsyr alla våra uppdrag för att ni ska få så bra avkastning som möjligt. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete skulle kunna hjälpa er.