BLOGG

"Head of SEO" Staffan Ragnö går till Firstly

Staffan Ragnö, tidigare Head of SEO på digitala mediebyrån Keybroker lämnar sin post och blir partner på SEO-byrån Firstly. Staffan har varit yrkesverksam i 7 år inom sökmotoroptimering och var, innan tiden på Keybroker, senior konsult på Klikki.

 

I samband med rekryteringen etablerar sig Firstly även i Stockholm.

 

”Staffan blir ett fantastiskt tillskott till vårt relativt unga företag och kompletterar oss på ett mycket bra sätt med sin seniora profil och erfarenhet från att ha jobbat med stora svenska och nordiska varumärken. Med detta tar vi ett viktigt steg i att etablera oss på plats i Stockholm vilket möjliggör tätare kundkontakt och säljarbete”, säger Bernt Johansson, grundare och VD på Firstly.

 

Firstly jobbar med löpande uppdrag och strategi inom sökmotormarknadsföring och optimering för väletablerade svenska varumärken såsom Gina Tricot, Mathem, Tasteline och TV4.
”Det känns otroligt spännande och inspirerande att få vidareutveckla Firstly tillsammans med Bernt och Joakim som jag haft förmånen att både samarbeta och konkurrera med under min karriär. Nu ska vi tillsammans hjälpa svenska varumärken att tydligare förstå, och få ut mer av sin digitala marknadsföring ”, säger Staffan Ragnö

 

Bernt Johansson, VD på Firstly | bernt@firstly.se | +46 70 772 92 89
Staffan Ragnö, Partner på Firstly | staffan@firstly.se | +46 76 629 41 06
http://www.firstly.se

 

Om Firstly
Firstly är en byrå med rötterna i sökmarknadsföring och sökmotoroptimering som hjälper sina kunder med strategi för digital närvaro och gundades 2013 av Bernt Johansson, tidigare Head of SEO på Klikki. Firstly har sitt huvudsäte i Piteå och jobbar med kunder såväl i Sverige som Internationellt.

Leave a Reply


Behöver du hjälp?

Är ni intresserade av att veta hur Firstly kan hjälpa till med er SEO-strategi?

Kontakta oss