Säg hej till vår nya SEO-trainee Sanna Nevala

May 4, 2018

Sanna är från Jönköping, utbildad inom ekonomi och marknadsföring och sedan hon tog examen för ett år sedan så har hon jobbat på produktionsbolaget Meter Television. Hon har även tidigare arbetserfarenhet inom marknadsföring och sälj.

– Det känns otroligt kul och spännande att få jobba tillsammans med duktiga och kreativa medarbetare på Firstly och jag ser verkligen fram emot att lära mig allt inom SEO och digitala trender, säger Sanna Nevala.

Firstly utökar därmed sitt Stockholmskontor under våren. Sanna kommer att spela en viktig roll i vår tillväxt på lång sikt efter sin upplärningsperiod.

– Sanna kommer komplettera vårt team utmärkt med sitt driv att vilja lära sig och den bakgrund hon har inom marknadsföring. Det känns tryggt och framförallt roligt att ha henne hos oss, säger Bernt Johnansson, VD på Firstly.

Fler nyheter

Case: Cura of Sweden

Case: Cura of Sweden

CURA of Sweden är ett företag som funnits i Sverige sedan 2017. Det är ett företag som fokuserar på att ta fram innovativa sovrumsprodukter i syfte att förbättra sömnkvalitén hos sina kunder och att förmedla budskapet om vikten av en god natts sömn för hälsan och...

read more
Case: Nutrilett

Case: Nutrilett

Nutrilett Nutrilett är det ledande varumärket för vikt-produkter i Norden. Det är också det enda varumärket som har vetenskapligt stöd bakom sig. Nutrilett har ett brett sortiment av produkter för viktminskning, samt för att behålla en hälsosam viktkontroll. Dessutom...

read more
Covid-19 rutiner på Firstly

Covid-19 rutiner på Firstly

Sedan utbrottet av Covid-19 har följande restriktioner satts in för våra medarbetare och kunder: – Kontoren hålls stängda och våra medarbetare arbetar till största möjliga mån hemifrån– Alla tidigare uppdrag som omfattade tid på kunders kontor har gjorts om för att...

read more

Hur kan vi hjälpa er med er SEO-strategi?

Funderar ni på att anlita en SEO-byrå som kan hjälpa ert företag? Vi skräddarsyr alla våra uppdrag för att ni ska få så bra avkastning som möjligt. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete skulle kunna hjälpa er.