SEO-Due dilligence

Säkra ditt förvärv med en SEO Due Dilligence

Att anförskaffa ett nytt företag eller köpa upp en verksamhet där digital närvaro är en viktig faktor kan vi vara till stor hjälp. Under sekretessavtal gör vi en nulägesanalys av förvärvet för att utröna hur webbplatsen presterar i sökreslutat samt lämnar rekommendationer på lösningar för eventuella problem som uppdagats. Kontakta oss för ett förutsättningslöst första möte!

En heltäckande SEO analys

I analysen går vi igenom tekniska riktlinjer för att säkerställa att det inte finns några hinder för webbplatsen att synas i sökmotorer. Vi analyserar även webbplatsens innehåll efter en mindre sökbeteendeanalys samt försöker utröna om länkprofilen som webbplatsen har är skadlig på något sätt. Leveransen skickas som ett dokument till dig där du tydligt ser vilka delar som analyserats, slutsatser baserat på det som uppdagats samt en lista rekommendationer på lösningar. 

Leveransen innehåller men begränsas ej till:

  • Historisk och befintlig synlighet av webbplatsen och dess konkurrenter
  • Potentalanalys vid SEOarbete
  • Teknisk optimering
  • Innehållsoptimering
  • Riskanalys för att upptäcka skadligt SEOutförande

Komplettera med en SEM-analys

Vår partner Burstit kan vid önskemål genomföra en analys där de fokuserar på ert Ads-konto. Burstit är en av Sveriges främsta byråer när det kommer till SEM och vi rekommenderar dem varmt. Deras analys innehåller men begränsas ej till:

  • Annonsers synlighet för webbplatsen och dess konkurrenter
  • Kostnadsanalys
  • Potentialanalys för ökad konvertering samt ökad budget
  • Optimeringsförslag av kontot 

 

Fler tjänster

Head of SEO

Head of SEO

För er som vill bygga upp ett eget team kring sökmarknadsföring in-house, eller anlitar externa leverantörer men känner att ni är osäkra på ifall ni får ut maximalt av er investering har vi skräddarsytt ett erbjudande där en av våra konsulter kliver in i rollen som Head of Search i er organisation.

read more
SEO-Konsult

SEO-Konsult

SEO-arbetet inleds med att vi bekantar oss med ert affärsområde och vad ni erbjuder till marknaden. Om ni redan har gjort någon form av sökbeteendeanalys tidigare tar vi självklart avstamp i denna.

read more
SEO-Support

SEO-Support

Vi erbjuder löpande support för SEO och/eller webbanalys (Google Tag Manager, Google Analytics). Tjänsten är till för dig som behöver hjälp att fatta mer informerade beslut, som vill ha en SEO-expert med på ett möte med webbutvecklare eller för dig som vill lära dig mer om SEO under en period.

read more

Hur kan vi hjälpa er med er SEO-strategi?

Funderar ni på att anlita en SEO-byrå som kan hjälpa ert företag? Vi skräddarsyr alla våra uppdrag för att ni ska få så bra avkastning som möjligt. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete skulle kunna hjälpa er.