Vad har One Direction och Firstly gemensamt?

October 13, 2016

Ja, vad kan vi på Firstly ha gemensamt med pojkbandet One Direction egentligen? Mer än att vi är fem personer i bandet och att vi alla kommer husera i samma land under de kommande dagarna är det en sak till vi har gemensamt.

Bandet One Direction kommer nämligen följa med Firstly på den årliga mässan Searchlove som Distilled arrangerar. Inte i person men vi tänkte att det kunde vara roligt att trycka upp våra SEO-tröjor för att ha på oss under minglet med våra branschkollegor och då passar One Direction perfekt in i sammanhanget. Tröjorna är inte bara snygga, de är riktigt roliga också. Speciellt för den som är lite insatt inom sök.

Vi hoppas att de kommer bli bra konversationsstartare i myllret av SEOare. Scrolla ner på egen risk, vi kan nämligen garantera att du får låtarna på hjärnan!

Re Direction – Unfollow my heart

Redirection_Unfollowmyheart

Detta är det första tryck vi gjorde efter att Staffan gått och funderat i veckor, månader, ÅR på att det var ganska roligt att One Direction nästan lät som Re Direction. Så enkelt, så genialiskt! Albumet är Stole my heart från One Direction!

Linkin Farm – Take on the black hat

LinkinFarm_takeontheblackhat

Länkfarmar tillhör den gamla svarta skolan och tycker du inte att “Minutes til’ Midnight” låter lite som att man ska ta på sig “the black hat”? Aja, vi skrattade så nu är det en tee shirt! Linkin Park med albumet – Minutes til Midnight. 

S.E.M. – Losing my position

SEM_loosingmyposition

“Oh life, is bigger, it’s bigger than you and you are not me” sjunger R.E.M i hitlåten Losing my religion som lika gärna hade kunnat handla om SEM-annonser som tar upp dyrbar organisk yta i SERP:en…

Blink 404 – Where’s my page again?

Blink404_Wheresmypageagain

Vi har alla varit där, klickat på någon länk och hamnat på den ökända 404-sidan och genast tänkt “Vart tog min sida vägen?”. Originalet till den här tröjan är såklart Blink 182 med låten What’s my age again?.

Har du en design du skulle vilja se – skicka förslaget i en kommentar nedan så ser vi till att publicera den så snabbt vi kan. Är den tillräckligt bra kanske du till och med får en t-shirt 😉

Följ @berntjohansson på Twitter för uppdateringar från konferensen (eller för att se Manchester Uniteds framgångar). Du kan också kika in i bloggen nästa vecka för att se hur det går.

Vill göra alla dina kollegor avundsjuka med en egen t-shirt? Kontakta Sofie på Firstly så löser vi det eller kommentera nedan med din e-post så kontaktar vi dig!

Fler nyheter

Case: Cura of Sweden

Case: Cura of Sweden

CURA of Sweden är ett företag som funnits i Sverige sedan 2017. Det är ett företag som fokuserar på att ta fram innovativa sovrumsprodukter i syfte att förbättra sömnkvalitén hos sina kunder och att förmedla budskapet om vikten av en god natts sömn för hälsan och...

read more
Case: Nutrilett

Case: Nutrilett

Nutrilett Nutrilett är det ledande varumärket för vikt-produkter i Norden. Det är också det enda varumärket som har vetenskapligt stöd bakom sig. Nutrilett har ett brett sortiment av produkter för viktminskning, samt för att behålla en hälsosam viktkontroll. Dessutom...

read more
Covid-19 rutiner på Firstly

Covid-19 rutiner på Firstly

Sedan utbrottet av Covid-19 har följande restriktioner satts in för våra medarbetare och kunder: – Kontoren hålls stängda och våra medarbetare arbetar till största möjliga mån hemifrån– Alla tidigare uppdrag som omfattade tid på kunders kontor har gjorts om för att...

read more

Hur kan vi hjälpa er med er SEO-strategi?

Funderar ni på att anlita en SEO-byrå som kan hjälpa ert företag? Vi skräddarsyr alla våra uppdrag för att ni ska få så bra avkastning som möjligt. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete skulle kunna hjälpa er.