Outreach

Ett strategiskt arbete med ditt företags största ambassadörer ute i den sociala världen kan göra mycket för ditt varumärke men också för dina placeringar i sökmotorer. Den här tjänsten ingår när Firstly är din Helhetsleverantör av SEO men du kan också anlita oss specifikt för den här sortens arbete.

Att länkar är en rankingfaktor är det många som är medvetna om och företag spenderar mycket pengar för att få länkar till sin sajt. På Firstly tror vi på länkar som kommer organiskt och som skapas för att motparten vill länka till er utan motprestation. En stor del av arbetet med Outreach tillsammans med oss innebär därför att skapa intressant innehåll och att hitta rätt sorts ambassadörer som vill hjälpa till och sprida ert budskap.

ANALYS

Innan det praktiska Outreacharbetet påbörjas analyserar vi ert nuläge och besvarar frågor om hur många länkar ni har idag och hur era följare pratar om er i sociala kanaler. Analysen ligger till grund för de strategier vi sedan bestämmer oss att arbeta utefter.

STRATEGI

Vi tar fram en strategi för hur vi vill att ert varumärke ska kommunicera med era kunder samt hur vi kan öka antalet organiska länkar till er sajt. De sökord som är viktigast för er är ett av beslutsunderlagen som tas hänsyn till, utöver det analysarbete av länkar och mentions som tidigare gjorts.

INNEHÅLL

Att producera och uppdatera bra innehåll på sin hemsida är en av de viktigaste faktorerna för att ranka bra, men också för att attrahera länkar till sin sajt. På Firstly arbetar vi med innehåll varje dag. Det handlar om allt från att skriva metabeskrivningar till att producera hela blogginläggsserier för våra kunder. 

RELATIONSBYGGANDE

Att bygga långsiktiga relationer mellan ditt varumärke och dina kunder är viktigt för ett smidigt och gynnsamt outreacharbete. Vi arbetar med en mängd olika verktyg för att hitta era främsta ambassadörer och hålla koll på alla de kontakter som skapas.

KREATIVA KAMPANJER

Utöver löpande arbete med att monotorera sociala kanaler hjälper vi er även att skapa kreativa kampanjer med syfte att öka antalet organiska länkar. Hur stora kampanjerna är beror helt på vad som är i er budget. Om ni har befintliga koncept redo att lanseras hjälper vi er att utvinna så mycket länkvärde som möjligt ur de koncepten.

Så arbetar vi

På Firstly har vi en flexibel arbetsplats och våra konsulter sitter både i Piteå och Stockholm och vi har kunder på många olika ställen i Sverige och Europa. Det gör att du kan välja om du vill att vi ska arbeta på distans eller om du vill att vi ska komma in och sitta på ditt företag och arbeta.

Vi tycker att det är viktigt att du bara betalar när vi arbetar. Av den anledningen fakturerar vi per timme ner till varje kvart.

Vad kostar vi?

Eftersom vi skräddarsyr vårt arbete för varje separat kund varierar priset beroende på vad ni är ute efter. Lämna en offertförfrågan så kommer vi gärna och presenterar de förslag som vi tror kan passa er bäst!

Behöver du hjälp?

Är ni intresserade av att veta hur Firstly kan hjälpa till med er SEO-strategi?

Kontakta oss